Beschikbaarheid

Beschikbaarheid Buitenhuis 't Beekdal

Onderstaande kalender laat zien op welke dagen Buitenhuis 't Beekdal nog beschikbaar is. Indien u naar aanleiding van de informatie in deze kalender nog vragen heeft dan verzoeken wij u telefonisch of via het informatieformulier contact met ons op te nemen.

Alle dagen die gekleurd zijn, hebben wij reeds gasten. U verblijft altijd met uw eigen gezelschap in ons vakantiehuis.

Prijsindicatie

Hieronder ziet u een indicatie van de kosten van uw verblijf. Indien u wilt weten wat uw verblijf exact kost, vul dan het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. U kunt dagelijks aankomen met een minimum verblijf van 3 nachten, behalve als er nog slechts 2 nachten beschikbaar zijn tussen 2 reserveringen, dan is het mogelijk om 2 nachten te reserveren. Bij evenementen in de buurt, hoogseizoen of in het weekend kan de prijs en/of minimaal verblijfsduur variëren. U verblijft altijd alleen met uw eigen gezelschap in onze woning Buitenhuis 't Beekdal.

2-persoons kamer beneden
basisprijs bij huur van het vakantiehuis

Deze 2-persoonskamer ligt op de begane grond en heeft een 2-persoonsbed. Dit is de basisprijs voor als u het vakantiehuis huurt. U heeft bij betaling van de basisprijs alleen de beschikking over de complete benedenverdieping met badkamer voorzien van wc wastafel en douche. De woonkamer met open keuken en terras met omheinde tuin en hottub. Wilt u ook gebruik maken van de badkamer op de bovenverdieping met bad douche en wc dan betaalt u een toeslag van € 10 per nacht.

€ 109,00 per nacht
2-persoons kamer boven
toeslag op de basisprijs

Deze kamer ligt op de bovenverdieping en heeft een lits-jumeaux. Prijs bij bezetting van 2 personen op deze kamer.

€ 50,00 per nacht
3-persoons kamer
toeslag op de basisprijs

Deze 3-persoonskamer ligt op de bovenverdieping en heeft 3 losse bedden. Prijs is bij bezetting van 3 personen op deze kamer.

€ 75,00 per nacht
Eindschoonmaak

Prijs voor de schoonmaak aan het einde van uw verblijf. Bij gebruik van alleen de benedenverdieping betaald u € 25,00.

€ 50,00 per verblijf
Huisdier
Per huisdier

Wij berekenen een kleine vergoeding i.v.m. de extra schoonmaakwerkzaamheden.

€ 25,00 per verblijf
Inbegrepen
Bij uw reservering

Opgemaakte bedden en gebruik van handdoeken en keukenlinnen.

logees tijdens uw verblijf
minimaal 2 nachten

Er is regelmatig vraag of er logees kunnen overnachten. Dit is mogelijk maar wel voor minimaal 2 nachten à € 25,00 per bed per nacht.

€ 25,00 per persoon/bed per nacht
kinderen onder de 2 jaar
gratis mits in kinderbed

Indien er kinderen meegaan onder de 2 jaar dan zijn ze gratis mits ze slapen in het kinderbed dat hier aanwezig is of in door het zelf meegebrachte kinderbed. Bedlinnen voor de kinderbedden dient u altijd zelf mee te nemen.

€ 0,00
weekendtarief
vrijdagnacht en zaterdagnacht

Bij overnachtingen op vrijdag en of zaterdag wordt er eenmalig een toeslag berekend van € 30,00 per nacht. Het basistarief is dan € 139,00

€ 139,00 per nacht
Reserveren

De reserveringskosten zijn € 25,00

€ 25,00